Напишете дума/думи за търсене

българска кухня

;
Баклава с орехи и шамфъстък от Лора и Стоян

Баклава с орехи и шамфъстък от Лора и Стоян

Продукти: 800 г фини точени кори 250 г орехи 250 г ядки шамфъстък 100 г захар 1 ч.л. канела 200 г краве масло За сиропа: 600 г захар 0.5 лимон сок Начин на приготвяне: 1

Манчев и Шишков връщат на трапезата родния вкус

Манчев и Шишков връщат на трапезата родния вкус

Да си Иван Манчев или Таньо Шишков тези дни! Или поне да имаш работа като тяхната! Двамата поемат из България със светла и вкусна цел, но не за да разплитат кошмари,

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

Манчев и Шишков тръгват по дирите на най-добрата българска рецепта. Наградата е 10 хиляди!

20 септември, тиха софийска уличка. В модерен и уютен ресторант шеф Манчев и шеф Шишков посрещат гости с типично българска закуска. Всъщност сервираната храна изглежда по-скоро като гурме фантазия в

X